Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan estetik düşüncesi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, zaman zaman eski fotoğraflarıyla gündeme gelip estetik sorularına maruz kalıyor. Türkoğlu bu konuya bir kez daha açıklık getirdi.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 09:50
Magazin

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Müjde Uzman gibi isimlerle başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Sıla Türkoğlu, sosyal medya paylaşımları ve marka işbirlikleriyle de dikkat çeken isimlerden biri.

Geçtiğimiz akşam reklam yüzü olduğu markanın tanıtımı için objektif karşısına geçen Sıla Türkoğlu, yıllar içinde geçirdiği değişimi değerlendirdi. Türkoğlu estetik iddialarına da yanıt verdi.

'Yüzün Oturuyor'

Estetik yaptırmadığını kesin bir dille ifade eden Sıla Türkoğlu şunları söyledi:

"Ben bunu biraz düşündüm. Eski fotoğraflar ortaya çıkıyor şimdi orada makyaj yapmayı bilmiyorsun, kendini tanımıyorsun, çok küçüksün, yüzün oturuyor bence tamamen onunla alakalı bir şey. Yani ben öyle düşünüyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin