Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir dava sürecine ilişkin şok açıklamalar yaptı!

Şarkıcı Sıla'nın avukatı, Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uygulaması üzerine yapılan suç duyurusunun üzerine ilk kez açıklama yaptı. Epözdemir davaya ilişkin neler söyledi? Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
02 Kasım 2018 - 15:27
Magazin

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle geçtiğimiz gün Çağlayan Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, mahkeme çıkışı sorulan sorulara cevap vermekten çekinirken, oluşturulan kamuoyunun ardından ilk kez açıklama yaptı ve soruları yanıtladı.

Davada tanıklık yapmak isteyen kişiler olduğunu söyleyen Epözdemir, Başsavcılık makamının uygun gördüğünü ve tanıkların dinleneceğini ifade etti. Sıla'nın psikolojik durumu hakkında da konuşan Epözdemir, "Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının, sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez"dedi. 

18-11/02/adliye-sila.jpg

Benzer travmaları daha önce de gördüğünü ifade eden avukat, Sıla'nın yaşadıklarının zor olduğunu ve vücudunun değişik yerlerinde ekimozlar oluştuğunu söyledi. "Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı. Ertesi gün doktora götürdük. Vücudunun değişik yerlerinde ekimozlar var. Kamuoyunda şöyle bir algı var. Dosyada başka fotoğraflar da var. Hastanedeki sağlık raporuna göre, kafasından kulaklarına kadar çok ciddi ekimozlar var. Tedavi süreçleri de devam ediyor." açıklamalarında bulundu. 

Ünlü şarkıcı Sıla'nın farklı bölgelerinde de zedelenme olduğunu belirten Epözdemir, STK'ların, bütün kadınların, toplumun değişik kesimlerinin ve birçok önemli ismin desteği olduğunu belirtti. 

Sıla reklam yapmak için yalan mı söylüyor?

18-11/02/ahmet-kural-siddet-1541160928.jpg

Sosyal medyada gündeme gelen bazı yorumlar da başarılı şarkıcı Sıla'nın reklam yapmak amacıyla yalan söylediği yönünde. sabah.com'un haberine göre: Avukat Rezan Epözdemir de bu konuya, "Avrupa'da dünyada en fazla dinlenen istatistiksel verilere göre Tarkan ve Sıla. Sıla, tanınan kıymetli bir sanatçı. Sıla, hiç olmamış şiddet olayını varmış gibi gösterip buradan nemalanacak mı? Sıla'nın buna ihtiyacı yok. Konserlerine binlerce kişi geliyor. Toplumun teveccühüne mazhar olan bir sanatçı. Ne yaptı yani, kendini duvardan duvara mı vurdu? PR, prim mi elde etmeye çalıştı?" sözleriyle cevap verdi. 

Ahmet Kural, Sıla'ya ulaşmaya çalıştı!

Avukat Rezan Epözdemir'in açıklamasına göre; hakkında 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkarılan oyuncu Ahmet Kural, Sıla'ya ulaşmaya çalışıyor. Sıla Gençoğlu'nun annesini arayarak Sıla'yla konuşmaya çalıştığı söyleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin