Ahmet Kural'ın şiddet uyguladığı eski sevgilisi Naz Çekem ilk kez konuştu!

Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma cezası alan Ahmet Kural'ın, şiddet uyguladığı eski sevgilisi Naz Çekem ilk kez konuştu. Bakın ne dedi?

Merve Mutlu
02 Kasım 2018 - 12:57
Magazin

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı Sıla'nın suç duyurusunda bulunduğu ve hakkında 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkarılan Ahmet Kural daha önce de eski sevgilisi Naz Çekem'e şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. 

Ahmet Kural'ın peşinde koştuğu güzel olarak bilinen ve 2014 yılında yaşadıkları ilişkiyle gündeme gelen Naz Çekem, Sıla'nın şiddete uğraması üzerine ilk kez Uçan Kuş Tv'ye konuştu. Daha önce Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ve parmağının kırıldığını ifade eden Naz Çekem, "Çok üzülüyorum çünkü Sıla ölebilirdi. Allah korumuş. Ben ifadesini okurken ağladım" dedi. 

18-11/02/ahmet-kural-naz-cekem-1541151401.jpg

Yıllar önce Ahmet Kural'la ilişki yaşadıklarını belirten Naz Çekem, başından geçenleri şöyle anlattı: "Bir davette karşılaştık. Şiddet önce hakaretlerle başladı. Ben sakinleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Gelip sevgi dolu bir şekilde benim parmağımı sıktı ve parmağım kırıldı. radan 4 sene geçti ve Sıla böyle bir şey yaşadı. Çok üzülüyorum çünkü Sıla ölebilirdi. Allah korumuş. Ben ifadesini okurken ağladım. Ben şikayetçi olmadım çünkü Ahmet'in babası benim kuzenimden rica etti, o zaman özel bir hastanede tedavi görüyordu. Ama Sıla konuştuğu için arkasındayım. Gerekirse mahkemede tanıklık da yaparım. Bu olaydan sonra benden özür de dilemedi. Sıla gerçekten Türkiye'nin çok sevdiği bir sanatçı. Bana kimse inanmamıştı, şimdi Sıla'nın açıklamalarda bulununca bana ‘Sen haklıymışsın' diye mesajlar geliyor. Allah Sıla'yı korusun, Ahmet Kural da cezasını bulsun istiyorum"

Naz Çekem'den dikkat çeken sosyal medya paylaşımı 

18-11/02/naz-cekem-kim.jpg

Ayrıca Naz Çekem, Sıla'nın suç duyurusunu bulunduğu haberinden birkaç saat sonra bir fotoğraf paylaşarak, fotoğrafın altına şunları yazdı: "Şiddet... Her türlüsü var: tecavüz eden hayvan, ruh hastası, kompleksli, hayatın yükünü taşıyamayıp, taşıyandan hırsını alan, hem cinsinin, dostunun hatta kardeş dediğinin arkasından konuşup satan, sağa sola öfkesini patlatıp, ana avrat sövüp, küfredip haykıran, ana baba tanımadan ailesini yoksayan, hırpalayan, hayvanlara işkence edip can yakan, kadına bırak insan demeyi,kadın olması inceliğini göstermeyip vurup kıran... Ve daha nelerini yapan...... Kimse hak etmiyor bunları, insan olalım! Kalp kırmayıp, gönüle faça atmayalım, attırmayalım. Bir kadın başına gelen kötü bir olayı anlatmak ister mi? Ne olursa olsun... Hadi mecbur kaldı anlattı. Buna reklam, prim denir mi? Ne ayıp! Vicdanlı olalım, empati yapalım, kötüler gitsin diye bir olup, iyiliklerle yaşayalım. LÜTFEN İNSAN OLALIM!"

Naz Çekem kimdir?

18-11/02/naz-cekemm.jpg

Sosyete dünyasından bir isim olan ve PR sektörü içerisinde yer alan Naz Çekem ilk olarak ismini Ahmet Kural ile yaşadığı beraberlikle duyurmuştu. 2014’te kısa bir beraberlikleri olan ikilinin aşıklarından çok yaşadıkları tartışma konuşulmuştu. Naz Çekem, her ne kadar Ahmet Kural ile yaşadığı çalkantılı beraberlikle tanınsa da aslında ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın baldızıdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin