Ayrılıkları gündeme bomba gibi düşen Aslı Enver ve Murat Boz evleniyor mu?

İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya'sı Aslı Enver, dizinin set arasında görüntülendi. Güzel oyuncunun parmağındaki tek taş yüzük ise dikkat çekti. Aslı Enver ve Murat boz evleniyor mu?

Merve Mutlu
02 Kasım 2018 - 11:22
Magazin

Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin olaylı ayrılığı hayranlarını büyük üzüntü içinde bırakmıştı. Hayranları onlardan barışma haberi beklerken oyuncu Aslı Enver parmağındaki tek taş yüzükle dikkat çekti. 

İstanbullu Gelin dizisinin çekimleri nedeniyle Nişantaşı'nı mesken tutan Aslı Enver, dizi çekimlerinin yapıldığı apartmandan koşar adım çıktı. Zamanının az olduğunu söyleyen Aslı Enver, kısıtlı zamanında set arası arkadaşlarıyla kahve içmeye gideceğini söyledi. Kısa süren yemekten sonra arkadaşlarının yanından ayrılan oyuncu, Murat Boz ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. 

18-11/02/asli-enver-murat-boz.jpg

Aslı Enver ve Murat Boz evleniyor mu?

Başarılı oyuncu Aslı Enver dizi seti arasında sorulan Murat Boz sorularına yanıt vermezken, Murat Boz ile barıştıkları söylentisini yalanlamaması dikkat çekti. turkiyegazetesi.com'un haberine göre; Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilinen Astrolog Aytaç Öner ise geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda "Aslı Enver ile Murat Boz barışacaklar mı?" sorusuna "Şu anda barışıklar ve çok mutlular!" yanıtını vermişti.

18-11/02/asli-enver.jpg

Aslı Enver kimdir?

10 Mayıs 1984 doğumlu olan oyuncu 34 yaşında, 1.68 boyundadır. Londra'da dünyaya gelen oyuncu 12 yaşından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunudur. 

İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2003 yılında Show Tv'de yayınlanan Hayat Bilgisi ile yaşamış olsa da güzel oyuncunun asıl parladığı yapım Kavak Yelleri'dir. Günümüze gelene dek pek çok kaliteli film ve dizide rol almıştır. 2012 yılında  Birkan Sokullu ile evlenmiş ve üç senelik bir birlikteliğin ardından 2015'te boşanmışlardır. Şu anda da Özcan Deniz ile başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterini canlandırmaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin