Ahmet Kural Sıla'ya şiddet uyguladığı iddialarına ilk kez yanıt verdi!

Geçtiğimiz gün şarkıcı Sıla'nın oyuncu Ahmet Kural hakkında, kendisine yönelik şiddet uyguladığına dair suç duyurusunda bulunması gündeme bomba gibi düştü. Şiddet iddialarına cevap veren Ahmet Kural ilk kez açıklama yaptı.

Merve Mutlu
02 Kasım 2018 - 10:29
Magazin

Başarılı şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın yeniden birlikte olmaları magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Sıla 1 Kasım günü Çağlayan Adliyesi çıkışı görüntülendi. Oyuncu Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan ve 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkarttıran Sıla'nın ardından, Ahmet Kural da konuya ilişkin açıklama yaptı. 

18-11/02/silaaa.jpg

Olay sonrasında sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yapan Sıla, "Merhaba, bazen cümleye başlamak çok zor olabiliyor. Galiba en doğrusu konuya direkt girmek. Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Hayatta geldiğiniz yer, başarılarınız ya da oluşturduğunuzun bir anda önemsiz kaldığı yıkıcı bir deneyimmiş. Bu ülkede bugüne kadar ne kadar şiddet mağduru kadın varsa, gözlerinin gözlerinize değdiği bir anmış. Artık ne yazık ki biliyorum, çok kolay değil sokağa çıkıp 'Ben şiddete uğradım' diye bağırmak. Ama şunu da biliyorum ki ben de susarsam önce kendime, sonra da bu ülkenin kadınlarına, şiddete karşı insanlarına haksızlık etmiş olacağım. Bu nedenle başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Yasaların bana verdiği hakları kullanacağım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Ama bu hayatta şarkılarla, kelimelerle bir iletişim kurabildiysek ve kendimi biraz anlatabildiysem, gücümü kendim kadar sizlerden aldığımı da biliyorsunuzdur. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiçbir ilgisi yok." demişti. 

Ahmet Kural ilk kez açıklama yaptı!

Bu açıklamaların ardından Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuşan oyuncu Ahmet Kural, "Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!" dedi.

Ahmet Kural'ın ilk darpı bu değil!

18-11/02/ahmet-kural-naz-cekem.jpg

Oyuncu Ahmet Kural'ın daha önce de, Halkla İlişkiler Uzmanı olan sevgilisi Naz Çekem'in parmağını kırmış, eski sevgilisi Naz Çekem de kırılan parmağının fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Ancak bu iddialara çok fazla inanılmamış ve hatta eski nişanlısı Burcu Kıratlı ise Ahmet Kural için, "değil parmak, kalp bile kıramaz" demişti. Ayrıca Ahmet Kural'ın daha önce de Sıla'ya tokat attığı iddia edilmiş ancak bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmamıştı. 


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin