Vurgun dizisinin yönetmeni kim olacak? İşte o isim!

2018 yılı bitmeden başlaması beklenen Vurgun dizisinin yönetmeni belli oldu. Aralık ayında başlayacak olan Vurgun dizisinin yönetmeni kimdir? Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
02 Kasım 2018 - 10:12
Magazin

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Vurgun dizisinin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı belli oldu. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi başarılı isimlerin rol alacağı dizinin cast çalışmaları ise devam ediyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Deniz Çakır ve adını Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde duyuran ve en son Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay'la birlikte rol alan Erkan Petekkaya'nın buluştuğu yeni dizi Vurgun'un kadrosuna güçlü isimler katılmaya devam ediyor. Cast için Hatice Şendil ve Meryem Uzerli ile de görüşülen dizinin hazırlıkları tamamlandıktan sonra aralık ayında FOX ekranlarında olması planlanıyor.

18-11/02/vurgun-dizisiii.jpg

Vurgun dizisinin yönetmeni kim olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili'nin yazarları Başar Başaran ve Emre Özdür'ün kaleme aldığı yeni dizi Vurgun'un yönetmen koltuğuna oturacak isim ise Altan Dönmez olacak. Başarılı yönetmen Altan Dönmez son olarak, yine FOX ekranlarında yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisinin yönetmenliğini yapıyordu. 

Vurgun dizisinin konusu

Dizi, köy hayatından zengin bir hayata başlamak için kaçan Umay'ın kavuştuğu zengin hayatında, unutmak istediği ablası ve büyük sırrıyla yüzleşeceği bir hikaye anlatıyor. Kadına şiddet konusunda da farkındalık yaratmayı amaçlayan Vurgun dizisinde, kardeşlerin hikayesi anlatılıyor.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin