ABC'den yeni bir komedi dizisi yolda: Work Wife

ABC kanalı Work Wife isimli yeni bir komedi dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı. Work Wife nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından ABC, senaryosu Kelly Ripa ve Ryan Seacrest'ın (Live with Kelly & Ryan) gerçek yaşam arkadaşlığından esinlenilerek hazırlanan "Work Wife" isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Çoklu kamera tekniğiyle çekilecek olan dizi projenin arkasında yazar Michael Ian Black, Seacrest'ın Ryan Seacrest Productions'ı, Ripa ve Mark Consuelos'un Milojo Productions'ı ve ABC Studios bulunuyor.

18-11/02/live-kelly-ryan.jpg

"WORK WIFE" DİZİSİNİN KONUSU

Peki, Work Wife'de izleyenleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Senaryosunu Black'in kaleme aldığı dizinin hikayesi; aynı iş yerinde çalışıp özel bir ilişki yaşayan, evliliğe benzer bağlara sahip olan iş arkadaşlarının çok az sınırlara sahip olan bu ilişkilerinin diğer kişilerle olan ilişkileri üzerinde nasıl bir etki yarattığını araştırıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

ABC Studios yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Black ile birlikte Nina Wass, Andrea Shay, Seacrest, Ripa, Consuelos ve Albert Bianchini'den oluşuyor.

18-11/02/work-spouse-1541115359.jpg

Son dönemde Another Period dizisinde de yazarlık yapan Michael Ian Black ayrıca oyuncu olarak Netflix'in Insatiable, CBS All Access'in The Good Fight ve Wet Hot American Summer: Ten Years Later dizilerinde rol aldı.

Dizinin yapımcılarından Milojo ise yine ABC kanalı için The Gomez Way isimli bir komedi dizisi projesi üzerinde daha çalışmalarını sürdürüyor.

Work Wife dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin