The Ranch dizisine 4. sezon onayı çıktı!

Netflix'in komedi dizisi The Ranch 4. sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. The Ranch 4. sezon detayları...

Dijital yayın platformu Netflix bünyesinde izleyiciyle buluşan komedi dizisi "The Ranch" takipçileri için güzel haber geldi!

THE RANCH'A 4. SEZON ONAYI!

Üçüncü sezonunun ikinci kısmı diğer bir deyişle altıncı kısım için arada olan dizi şimdiden resmi 4. sezon onayını aldı.

THE RANCH 4. SEZON DETAYLARI

İlk üç sezonu iki parçalı 20'şer bölümden oluşan dizinin yeni sezon bölüm sayısının yine 20 olması ve bölümlerin aynı düzende izleyiciyle buluşması bekleniyor.

18-11/02/the-ranch-netflix.jpg

Eski bir spor fenomeni Colt Bennett'ın, ailesinin Colorado'daki çiftliğine geri dönmesi ve hayallerini kovalamakla meşgulken çiftlikte çok şeyin değişmiş olduğunu görmesiyle gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosundaki Ashton Kutcher, Sam Elliott ve Elisha Cuthbert'ın yeni sezon için geri dönecekleri belirtiliyor.

Cinsel istismar suçlamalarının ardından diziden ayrılan Danny Masterson'ın yerine üçüncü sezonun ikinci kısmından itibaren görünecek şekilde tekrar eden bir rolle kadroya dahil olan Dax Shepard'ın durumu ise Fox'un deneme bölümü siparişini verdiği dizi projesi Bless This Mess'in durumuna göre şekillenecek. Shepard'ın da yeni sezonda tekrar eden rolle hikayede yer almaya devam etmesi bekleniyor. Aynı şekilde Debra Winger'ın da yeni sezonun birden çok bölümünde karşımızda olacağı belirtiliyor.

Don Reo ve Jim Patterson ikilisinin yaratıcısı olduğu The Ranch'in 3. sezonunun 10 bölümden oluşan ikinci kısmının ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz duyurulmadı.

"The Ranch" 5. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin