Türkiye'nin en çok konuşulan dizileri hangileri? İşte o diziler!

Ajans Press, 1-31 Ekim tarihleri arasında, televizyon dizileri için yaptığı incelemede Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerini belirledi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
01 Kasım 2018 - 17:35
Magazin

Yazılı, görsel ve işitsel medya takip çalışamları yapan Ajans Press, 1-31 Ekim tarihleri arasında, televizyon dizileri için yaptığı incelemeyle, Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerini seçti. 

Yapılan incelemeye göre ilk sırada Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yer alıyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler, Ekim ayı içerisinde en çok konuşulan dizi seçildi. Yapılan incelemeye göre, Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekim ayı içerisinde 169 kez yazılı basında adından söz ettiren dizi oldu. 

18-11/01/ufak-tefek-cinayetler-cc.jpg

 

Ajans Press'in yaptığı incelemeye göre ekim ayında en çok bahsedilen ikinci dizi ise Bir Zamanlar Çukurova oldu. Yapımcılığını TİMS Productions'ın üstlendiği, başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı dizi, yazılı basında tam 167 kez bahsedilerek ikinci sıraya yerleşti. 

18-11/01/bir-zamanlar-cukurova.Jpeg

 

Yayınlandığı günden beri fenomen haline gelen ekranların sevilen dizisi Çukur, yazılı basında en çok konuşulan üçüncü dizi oldu. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Sinan Öztürk yönetmenliğinde; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı Çukur dizisinden yazılı basında 164 kez bahsedildi. 

18-11/01/ukur-dizisi.jpg

 

2018 yılında yeniden başlayan kült dizi Çocuklar Duymasın ise yazılı basında en çok bahsedilen dördüncü dizi oldu. Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ gibi başarılı isimlerin paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinden ekim ayı içerisinde tam 152 kez bahsedildi. 

18-11/01/ocuklar-duymasinn.jpg

 

Yayınlandığı günden beri reytingleri zorlayan ATV'nin en çok izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi, ekim ayı içerisinde yazılı basında en çok bahsedilen diziler arasında ilk beşe girdi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı diziden yazılı basında 150 kez bahsedildi.

18-11/01/sen-anlat-karadeniz.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin