Billur Yazgan setlere geri dönmeye mi karar verdi?

Acemi Cadı dizisinin Tuğçe karakterini canlandıran Billur Yazgan, setlere geri dönmeye mi karar verdi?

Merve Mutlu
01 Kasım 2018 - 16:39
Magazin

Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat ve şöhret gibi dizilerde rol alan Billur Yazgan, uzun zamandır televizyon ve sinema sektörlerinden uzaktaydı. Evlenip anne olduktan sonra ekranlara ara veren güzel oyuncu, bir reklam filmiyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

18-11/01/billur-yazgan.jpg

Evlenip anne olduktan sonra setlerden uzak kalan ve oğlu Aren ile yakından ilgilenen Billur Yazgan, yakın zamanda set ortamlarına geri dönmeye karar verdi. "Doğumdan sonra hemen setlere dönmek istemedim. Aren'in en güzel ve bana en çok ihtiyacı oladuğu yaşlarında tamamen onunla vakit geçirmek istedim "dedi. Gelen teklifleri değerdirmeye başladığını belirten oyuncu, yakın bir zamanda bir reklam filmiyle yeniden setlere dönecek.

18-11/01/billuuur-yazgan.jpg

Billur Yazgan kimdir?

İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat ve M.S.M.'de tiyatro eğitimi almıştır. Şöhret adlı dizide ufak bir rol almıştır. S'nek adlı televizyon kanalında "Karşı Cinsin Casusları" adlı bir program sunmaktaydı. Bu programda birlikte program sunduğu Tuğçe Taşkıran ile birlikte Acemi Cadı adlı dizide okulun popüler kızı olan Tuğçe rolünü oynamaktaydı. Aşk Eski Bir Yalan, Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat dizilerinde rol alan güzel oyuncu uzun bir süre ara verdiği set ortamına yeniden dönmeye hazırlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin