Fox'tan Bless This Mess dizisine resmi deneme bölümü siparişi!

Fox, Bless This Mess isimli komedi dizisi projesi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 11:32
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, New Girl yaratıcı Liz Meriwether'in arkasında olduğu, aktris/film yapımcısı Lake Bell'in ortak yazar ve yönetmenlik dışında oyuncu kadrosunda da yer aldığı "Bless This Mess" isimli komedi dizisi projesine resmi deneme bölümü siparişini verdi.

Geçtiğimiz aylarda kanaldan pilot bölüm prodüksiyonu taahhütünü alan dizinin çekimlerine Bell'in takvimine uyum sağlaması için Haziran ayında başlanabilecek. Dolayısıyla proje resmi dizi onayını alırsa 2019'dan önce ekranlarda olmayacak.

"BLESS THIS MESS" KONUSU

Meriwether ve Bell ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; kadın karakteri Bell'in canlandıracağı yeni evli bir çift üzerine odaklanıyor.

18-02/07/liz-meriwether-lake-bell.jpg

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan çift, daha basit bir hayat sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınır. Ancak burada işler planladıkları gibi yürümeyecektir!

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Meriwether ve Bell ikilisi, New Girl yürütücü yapımcısı ve Meriwether'in iş ortaklarından Katherine Pope ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyorlar. Meriwether'in genel anlaşmasının olduğu 20th Century Fox TV ise yapımcı şirket olarak projenin arkasında yer alıyor.

Bu proje Bell, Meriwether ve Fox/20th TV'yi, Bell'in New Girl'deki konuk oyunculuğunun ardından farklı bir projede tekrar bir araya getirmiş oluyor.

18-02/07/lake-bell-1507731027.jpg

Dizi dünyasında yakın zamanda Wet Hot American Summer: First Day of Camp ve Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Donna) yapımlarında izlediğimiz 39 yaşındaki aktris Lake Bell; How to Make It in America (Rachel Chapman) ve Bostton Legal (Sally Heep) gibi dizilerde boy göstermişti.

2017'de I Do... Until I Don't filminin senarist ve yönetmeni olarak karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Childrens Hospital ve Casual gibi dizilerde yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin