Scott Speedman Animal Kingdom'dan ayrılıp Grey's Anatomy'e geçebilir!

Animal Kingdom'ın yıldızı Scott Speedman'ın yeni adresi Grey's Anatomy olacak.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 10:53
Gündem

Grey Sloan Memorial Hospital'a yeni bir ziyaretçi geliyor!

TNT'nin istikrarlı reyting rakamlarıyla yoluna devam eden dizisi Animal Kingdom'ın yıldızlarından Scott Speedman, ABC'nin uzun soluklu hastane dizisi Grey's Anatomy'e konuk oluyor.

Speedman'ın dizide kaç bölüm görüneceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Animal Kingdom ve Grey's Anatomy'nin, yayınlandığı kanallar için amiral gemisi niteliğinde olmaları göz önüne alınırsa, Speedman'ın aynı anda bir başka dizide farklı bir karakterde görünecek olması sıklıkla rastladığımız bir durum değil.

SPEEDMAN "ANIMAL KINGDOM"DAN AYRILIYOR MU?

Ve dedikodular... Kulislerde konuşulanlara göre Speedman, Animal Kingdom dizisinden ayrılma arifesinde! Oyuncunun, dizideki karakteri Barry 'Baz' Blackwell'in hikayesinin tamamlanması için yeni sezonun birkaç bölümünde görünmeyi umduğu belirtiliyor.

18-02/07/sctoo-speedman-dizileri.jpg

Shondaland'in her zamanki gibi bu tür konularda ağzının sıkı olması nedeniyle Speedman'ın Grey's Anatomy dizisindeki rolü hakkında hiçbir ayrıntı bulunmuyor. Konuk oyunculuğun kaç bölüm süreceği, karakter detayları (Meredith'in yeni sevgilisi olma ihtimali) ve Speedman'ın konuk oyunculuktan kadrolu oyuncuya terfi etme ihtimali olup olmadığı merak edilen konular arasında.

42 yaşındaki Speedman oyunculuk kariyeri boyunca televizyon dizileri konusunda seçici davranmaya özen gösteren birisi oldu. 1998-2002 seneleri arasında Felicity, 2012-2013 seneleri arasında TNT'nin Last Resort'unda rol alan aktör 14 Haziran 2016'da ekran macerasına başlayan Animal Kingdom'ın ana kadro oyuncularından.

Animal Kingdom'ın 3. sezon dönüş tarihi henüz duyurulmadı. Grey's Anatomy ise 14. sezonunun 12. bölümü "Harder, Better, Faster, Stronger" ile 08 Şubat'ta kaldığı yerden devam edecek.

"Grey's Anatomy" 14. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin