Empire'ın 4. sezonuna Kade Wise ve Chet Hanks dahil oldu!

Fox'un popüler dizisi Empire'ın devam etmekte olan dördüncü sezonuna iki yeni isim dahil oldu.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 00:34
Gündem

Ekranların çok izlenen dizilerinden Fox'un "Empire"ı devam etmekte olan 4. sezonuna iki yeni oyuncuyu dahil etti.

EMPIRE 4. SEZONDA YENİ YÜZLER

Kade Wise (Lucifer) ve Chet Hanks (Maron) ikilisi kanalın popüler hip-hop dramasının önümüzdeki bölümlerinde tekrar eden rollerle görünecekler.

Oyuncuların dizideki rollerine bakacak olursak;

Wise, Jamal Lyon'un (Jussie Smollett) müzikal ilgisini çeken Müslüman rapçi Preacher Azal; Hanks ise işçi sınıfına mensup yetenekli rap vokalisti ve söz yazarı Blake karakterleriyle karşımızda olacaklar.

18-02/07/kade-wise-chet-hanks.jpg

30 yaşındaki Cezayir doğumlu Kade Wise yakın geçmişte Lucifer (Chet Ruiz) ve Homeland (Hakim) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Wise son olarak Danny Trejo'nun da kadrosunda yer aldığı bağımsız korku filmi Murder in the Woods'ta rol aldı.

28 yaşındaki Chet Hanks ise Showtime'ın Shameless dizisinde tekrar eden bir rolle karşımıza çıkarken; ayrıca HBO'nun Curb Your Enthusiasm ve IFC'nin Maron dizilerinde birden fazla bölümde göründü. Bratz, Indiana Jones: The Kingdom Of The Crystal Skull, Larry Crowne ve Project X ise oyuncunun rol aldığı filmler arasında.

Lee Daniels ve Danny Strong ikilisinin yaratıcısı olduğu Empire, sezonun geri kalan bölümlerini tamamlamak için 28 Mart Çarşamba akşamı Fox ekranlarına geri dönecek.

"Empire" 4. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin