Simge Sağın: "Artık fanatik Beşiktaşlı değilim"

'Aşkın Olayım' şarkısıyla Galatasaray'da ayrı bir edinen Simge Sağın katıldığı programda, "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı" ifadelerini kullandı.

Berfin Sengil
06 Mayıs 2024 - 12:49
Magazin

'Aşkın Olayım' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve Galatasaray'ın geçen yılki şampiyonluk kutlamalarında yıldız futbolcu Mauro Icardi ile bu şarkıyı seslendiren Simge SağınEser Yenenler'in programına konuk oldu.

Sanatçılığı Ağır Geldi

Programda futbol hakkında açıklamalarda bulunan Sağın, "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu" diye konuştu.

Geçen yılki Galatasaray kutlamalarında yer aldığı için çok mutlu olduğunu kaydeden Simge Sağın, "Benim ne fanatikliğim ne Beşiktaşlılığım hiçbir şeyim kalmadı. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı. Gittim, çok keyifli bir geceydi. Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi" dedi.

Ne Olmuştu?

Mauro Icardi'nin attığı gollerin ardından çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısı kısa sürede fenomen haline gelmiş ve taraftarlar şarkıyı benimsemişti. Ayrıca 2022-2023 sezonunun şampiyonu olan Galatasaray, kutlamalarda da bu şarkıya yer vermişti.

Simge Sağın bu kutlamalarda yer alarak 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin