Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bebeklerine kavuştu!

Ünlü çiftten müjdeli haber nihayet geldi.

Merve Mutlu
22 Ekim 2020 - 11:38
Magazin

Ekranların sevilen isimleri Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2016 yılının Mayıs ayında, Ayvalık Cunda Adası'nda, magazin dünyasından birçok ismin katıldığı bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Mayıs ayında bebek müjdesi veren çiftten müjdeli haber nihayet geldi.

20-10/22/kobal.png

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran ve hakkında çok sayıda proje için haber yazılan Sinem Kobal, Mayıs ayında hamileliğini açıklamış ve 4 aylık olduğunu belirtmişti. Kameralardan uzak bir hayat yaşayan çiftin doğum haberi büyük bir merakla bekleniyordu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bebeklerine kavuştu!

20-10/22/lalin-bbek.png

Çift, kızlarına Lalin ismini vereceklerini açıklamıştı ve heyecanlı bekleyiş sona erdi. Kobal bu sabah doğum yaptı ve sevilen ikili kızlarını kucaklarına aldılar.

Lalin ne demek?

Lalin isminin anlamı eski dilde kırmızı renkli olan anlamına gelmektedir. Yakut kırmızısı anlamını da taşımaktadır. Lalin ismi ayrıca çiçek anlamına da gelmektedir. Kökeni ise Türkçe, Arapça ve Farsça'dır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin