Bir Annenin Günahı dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Yeni dizinin beklenen tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
22 Ekim 2020 - 10:27
Gündem

Başrolünde vefakar bir anne karakteri ile Özge Özberk'in yer alacağı ve "A Mother’s Guilt" ismi ile Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan ve ülkemizde de Bir Annenin Günahı adıyla yayınlanacak olan dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

20-10/22/anne.png

Kanal D ekranları için hazırlanan ve güçlü oyuncu kadrosunda: Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimleri bir araya getiren dizinin akıbeti nihayet belli oldu.

Bir Annenin Günahı dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

20-10/22/bir-anne.png

Limon Film- Hayri Aslan’ın yapımcılığında hazırlanan Kendi ayakları üzerinde durmak için her şeyi yapan ve çocuğu için mücadele eden bir kadının hikayesinin anlatılacağı dizi, suç kavramını yeniden ele almamızı sağlayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin