Alev Alev dizisinin yayın günü belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen yeni dizinin yayın günü belli oldu.

Merve Mutlu
21 Ekim 2020 - 17:16
Gündem

Ay Yapım tarafından Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimleri bir araya getiren Alev Alev dizisinin ön izlemesi büyük ses getirmiş ve diziye karşı büyük merak uyandırmıştı. Projenin ne zaman başlayacağı belli oldu.

20-10/21/alev-alve.png

Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi Ahmet Katıksız yönetmenliğinde çekilen proje, özellikle Demet Evgar'ın yer aldığı sahne, kadına yönelik şiddete karşı verdiği mesajlarla sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girdi.. 

Alev Alev dizisinin yayın günü belli oldu! Ne zaman başlıyor?

20-10/21/evgar.png

Oldukça varlıklı ve güçlü bir iş insanı olan Çelebi'nin eşi olan ve eşinden şiddet gören Cemre'yi canlandıran Demet Evgar'ın, eşi yüzünden yaşadıklarını anlattığı ve adalet için mücadele ettiği sahne ile çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran dizinin yayın tarihi 5 Kasım Perşembe akşamı olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin