Celil Nalçakan Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor!

Kırmızı Oda'nın yeni konuğu Celil Nalçakan oldu.

Merve Mutlu
21 Ekim 2020 - 17:08
Gündem

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranları için ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve her bölümü hem hikayeleri hem de oyunculukları ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha konuk oluyor.

20-10/21/kirmizi-oda.png

Bir psikiyatri merkezindeki terapileri konu alan ve hayatları acılarla dolu olan hastaların geçmişlerine giderek onları iyileştirmeye çalışan doktorları merkezde tutan dizi, başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç, Meriç Aral (Doktor Deniz), Halit Özgür Sarı'yı (Doktor Murat) bir araya getirerek ekranlarda fırtınalar estirmeyi başardı. 

Celil Nalçakan Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor!

20-10/21/celil-n.png

Yayınlandığı her gün sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girmeyi başaran Kırmızı Oda dizisinin bu haftaki konuğu ise Celil Nalçakan oluyor. Nalçakan dizide beraber olduğu kadın tarafından aldatıldığını iddia ederek onu öldürmeyi kendisine reva gören birini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin