Sinem Kobal ve kızından sürpriz ziyaret!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 3 yaşındaki kızı Lalin ile birlikte bir dizinin setine sürpriz ziyarette bulundu. Kobal'ın paylaşımı dikkat çekti. Sinem Kobal kimdir, kaç yaşında? Sinem Kobal hangi dizi setinde? Sinem Kobal kiminle evli? Kenan İmirzalıoğlu kimdir, kaç yaşında?

Berfin Sengil
27 Mart 2024 - 10:39
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki kızı bulunan oyuncu Sinem Kobal'ın set ziyareti çok konuşuldu. Küçük kızı Lalin ile beğeniyle takip edilen bir dizinin setini ziyarette bulunan Kobal'ın paylaşımı sevenlerinin ilgisini gördü.

Ömer'in Setine Ziyaret

Sosyal medya paylaşımları dikkat çeken Sinem Kobal, bu kez 3 yaşındaki kızı Lalin'le set ziyareti yaptı. Ömer dizisinin setine giden Kobal ve kızı, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın misafiri oldu.

'Dayıyı Ziyaret'

Set ziyaretinden fotoğraf da paylaşan Sinem Kobal, başrol oyunucusu Gökçe Bahadır ve yönetmen Cem Karcı ile pozuna, "Dayıyı ziyaret" notuyla yayınladı.

İşte Sinem Kobal'ın o paylaşımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin