Sinem Kobal'dan merakla beklenen hamilelik pozları geldi!

Sinem Kobal'ın hamilelik fotoğrafları paylaşıldı.

Merve Mutlu
18 Eylül 2020 - 11:10
Gündem

Ekranların sevilen isimleri Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2016 yılının Mayıs ayında, Ayvalık Cunda Adası'nda, magazin dünyasından birçok ismin katıldığı bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Mayıs ayında bebek müjdesi veren çiftten hamilelik pozları büyük heyecanla bekleniyordu. O pozlar nihayet geldi.

20-09/18/sinem.jpg

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran ve hakkında çok sayıda proje için haber yazılan Sinem Kobal, Mayıs ayında hamileliğini açıklamış ve 4 aylık olduğunu belirtmişti. Ancak o zamandan beri kendini ve gittikçe büyüyen karnını saklamayı tercih etmiş kameralardan uzak durmuştu. Hamileliği hayranları tarafından merak edilen ünlü isim nihayet kamera karşısına geçti ve hamilelik pozları verdi.

20-09/18/kobal.jpg

20-09/18/sinem-kobal.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin