'Single Ladies' için yolun sonu!

Single Ladies için yolun sonu...

resim yok
03 Mart 2014 - 15:47
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

Kablolu televizyon kanalı VH1'da üç sezonu geride bırakmaya yaklaşan dizinin geleceği kanaldan yapılan resmi duyuruyla belli oldu.

İşte detaylar:

 

İPTAL KARARI

Sharon Love karakteriyle zaman zaman dizinin hikayesinde de yer alan ödüllü aktris ve şarkıcı Queen Latifah'ın yapımcılığını üstlendiği Single Ladies iptal edildi!

Dizinin dördüncü sezonunun olup olmayacağı bir süredir merak konusuydu. Ancak alınan karara göre dizi yeni bir sezon için daha ekranlara dönmeyecek.

 

KANALDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Kanaldan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

'Single Ladies'i üç sezondur tutkulu izleyicilerine ulaştırıyor olmaktan dolayı gururluyuz. Ancak bir başka sezon için daha ileri gitmeme kararı verdik.

Yetenekli oyuncu kadrosu, yaratıcı ekip, yapımcılar ve  Flavor Unit Entertainment'ta görevli partnerlerimizle bir gün yeniden çalışmayı umuyoruz.

Ayrıca dizinin fanlarına, 2011'den bu yana diziye göstermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.''

 

HİKAYESİ

Aşk, seks ve ilişkiler hakkında farklı düşüncelere sahip olan Keisha (LisaRaye), Raquel (Denise Vasi) ve April (Charity Shea) isimli yakın arkadaşların Atlanta, Georgia'daki yaşamlarına ve ilişkilerine odaklanan romantik komedi dizisinin ikinci sezonu öncesinde ilk sezonda ana kadın karakterlerden Val'i canlandıran Stacey Dash kadrodan ayrılmış ve yerine Denise Vasi oyuncu kadrosuna katılan isim olmuştu.[reklam]

SEZON SÜRÜYOR

Dizinin 12 bölümden oluşan üçüncü sezonu 06 Ocak tarihinde başlamıştı. Şu ana kadar sezonun sekiz bölümü geride kalmış durumda.

Sezonun geri kalan bölümleri ve yayın takvimi ise şöyle:

Cat and Mouse / 03 Mart     
Game On / 10 Mart    
One Step Forward, Two Steps Back / 17 Mart    
Last Dance / 24 Mart

2.59 milyon izleyici sayısı ile sezonu açan dizinin izlenme oranları son bölümlerde düşüş göstermeye başlamıştı. Ekranlara gelen son bölüm olan 'Tell You No Lies' 1.71 milyon izleyici tarafından takip edilmişti.

 

 

BEING HUMAN (US) SONA ERİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin