Sipahi'nin 7. Bölümünde Habtor Canan'ı ele geçirdi!

Show TV'nin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı dizisi Sipahi 7. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sipahi'nin 7. bölümünde neler oldu? Sipahi'nin 6. bölümünde neler yaşandı? Sipahi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sipahi 8. bölümde neler olacak? Sipahi'nin konusu ne? Sipahi'nin oyuncu kadrosunda kimle var? Sipahi nerede çekiliyor? Sipahi'nin 7. bölümünde Korkut Ali ve Canan arasında neler yaşandı? Sipahi 8. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Ocak 2023 - 11:18
Yeni Bölüm

Show TV’nin, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın  üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı “Sipahidün akşam ekrana gelen bölümüyle soluksuz izlendi.

23-01/24/sipahi-7.JPG

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sipahi’nin yayınlanan 7.bölümünde; Ali İstihbarat’tan olduğunu Canan’a itiraf etti. Canan, Habtor’u ve çevresindekileri yakalamak için çok emek verdiğini, İstihbarat’taki gelişmelere artık dahil olmak istediğini belirtti. İkili arasındaki tatlı sert geçen diyaloglar izleyenlerin beğenisini topladı. Habtor, teröre karşı düzenlenen bir eylemde rehin aldıkları Deniz İşletmeleri Müdürü’nün kızı Merve’yi kullandı. Merve’den kurtulmak isteyen Habtor, kızı bomba yüklü yelekle eyleme yolladı. Sipahi ekibinin iş başında olduğu alanda Ali ve ekip arkadaşları Merve’yi kurtararak bombayı kimse zarar görmeden imha etmeyi başardı.

23-01/24/sipahi-3.JPG

Goran, eylemde başarılı olamadığı için kızgın olduğu Habtor’a ikinci kanlı planını anlattı. İngiliz ajanın söylediği hedefi yok etmesini söyledi. Sipahi ekibi diğer yandan roketi etkisiz hale getirmek için alarma geçti.

23-01/24/sipahi-5.JPG

Geminin ikinci kaptanı Nedim’i çıkan çatışmada öldü süsü vererek sorguda konuşturmayı başardılar ve geminin hangi limanda olduğunu öğrendiler. Bu sırada yayınlanan televizyon haberlerinde Habtor, Nedim’in öldüğünü ve Canan’ın da doktor değil polis olduğunu öğrendi. Habtor’un keskin nişancının yanında görevlendirdiği Ali, Cem’in verdiği cihazla keskin nişancıyı başarısız hale getirmeyi başardı ama Ali hedefteki kişinin dedesi Fahrettin olduğunu öğrenince şoke oldu.

23-01/24/sipahi-2.JPG

Nişancının B planını devreye sokmasıyla dedesi ağır yaralandı. Ameliyata alınan Fahrettin’in hayati tehlikesi olduğunu öğrenen Ali büyük bir yıkım yaşadı. Ali’nin en büyük destekçisi Canan oldu. Bölümün final sahnesinde ise nefesler tutuldu. Canan’ı tuzağa düşürmeyi başaran Habtor kurduğu oyunla Canan’ı ele geçirdi. Dizinin yayınlanacak sekizinci bölümünde Canan’ın akıbeti büyük bir merakla bekleniyor.

23-01/24/sipahi-4.JPG

Sipahi 8. bölümüyle Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin