Sipahi'nin final bölümünde neler yaşanacak?

Show TV'nin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı dizisi Sipahi dizisi final bölümüyle ekrana gelecek. Peki Sipahi neden bitiyor? Dizinin ekran serüveni ne zaman sona eriyor? Sipahi'nin 7. bölümünde neler yaşandı? Sipahi'nin 8. bölümünde neler olacak? Sipahi'nin konusu ne? Sipahi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Sipahi nerede çekiliyor? Sipahi'nin 7. bölümünde Korkut Ali ve Canan arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
30 Ocak 2023 - 10:28
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan YıldırımÖzge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizisi Sipahinin final bölümü tanıtımı yayınlandı. Heyecanın doruklara ulaştığı anların yaşandığı tanıtımda Habtor, Canan’a silah doğrulturken Korkut Ali’nin ne yapacağı merakla bekleniyor. Sipahi ekibi Goran’ın kim olduğunu öğrenirken Yıldırım’ın Habtor’u yakalaması dikkat çekiyor.

23-01/28/sipahi-6.jpg

SİPAHİ’NİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Roket Suriye’den, Ankara’yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir? Canan, Habtor’un elindedir. Ali, deşifre olma riski nedeniyle Habtor’a ulaşamamaktadır. Habtor ise karısını ve kızını geri alamazsa Canan’ı öldürmeye kararlıdır. Yıldırım’ı bu kez de dinlemeyen Ali, Ivan’la buluşmaya gidecektir. Ali, Canan’ı kurtarmak zorundandır. Başına çuval geçirilmiş bir kadını öldürmesi emri verilir.

23-01/28/sipahi-2.jpg

Bu kadın Canan ise Ali ne yapacaktır? Ali, Ezgi ve Yusuf, Fahrettin’i hastane yatağında öldürmeye çalışan İranlı kadın ajanı ele geçirmeyi başaracaklardır. Peki roket Suriye’de nerededir? Canan’ın kanıyla yazılmış mesajına ulaşan Ali, Canan’a canlı ulaşabilecek midir? Ali ve Canan’ı zor bir oyun beklemektedir. Habtor her zamankinden daha acımasız, kan kokusu almış bir köpekbalığı gibidir.  Kurşunlarının hedefinde masumlar hatta bebekler bile vardır. Ama unuttuğu bir şey var; Sipahi ekibi dimdik ayakta ve karşısındadır. 

23-01/28/sipahi-4.jpg

Sipahi final bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin