Siren 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Hikayesi bir denizkızı efsanesinden ilham alan gizem-gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 7. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Freeform'un gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geride bıraktığımız hafta "Distress Call" isimli bölümle ekranlara geldi.

SIREN 2. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dale; Maddie ve Ryn'ın, Susan'ın geçmişinin karanlık parçası olan bir adamla karşılaşmalarının ortaya çıkardığı olumsuz sonuç ve izlerin üstesinden gelmekle uğraşır. Ryn'ın, Maddie'yi kurtarmak için gücünü orantısız kullanmasının ölüme sebebiyet vermesi nedeniyle Dale odada yaşananlara intihar süsü vermeye çalışır.

Katrina, karada Ryn ve insan arkadaşları için tehlike unsuru olmaya devam eder. Amacına ulaşmak için hem deniz kızlarına hem insanlara karşı şiddet uygulama yöntemini de kullanan Katrina, Ryn'ın zayıflığını ve insanlara olan yakınlığını koz olarak kullanıp sürünün geri kalanını kendi tarafına çekebilmek için her yolu dener. Ancak en sonunda iki taraf, ortak düşmanlarına karşı hep birlikte hareket etmeyi seçer.

19-03/06/siren-2x07-foto1.jpg

SIREN 2. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? REYTİNGLER DÜŞÜŞTE!

Dizi, sezonun altıncı bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting ve 0.41 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçtiğimiz haftaya kıyasla biraz düşüş yaşadı. Bu bölüm ayrıca dizinin şimdiye kadar en düşük reyting oranı ve izleyici sayısı elde eden bölümü oldu.

SIREN 2. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Amanda Row'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Entrapment" 07 Mart 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SIREN 2. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Şok edici bir keşfin ardından kasabada tansiyon yükselir. Öldürülmesinin ardından oğlu Xander (Ian Verdun) ve teknedeki arkadaşları tarafından denize atılan Sean McClure'un (Brian Anthony Wilson) bedeninin balıklar ile birlikte yüzeye çıkması sonrasında soruşturma dosyası yeniden açılır.

19-03/06/siren-2x07-foto2.jpg

Okyanusa girememelerine geçici çözüm olarak bulunan su tankı artık deniz kızları için yetersiz kalmakta ve olumsuz etkiler ortaya çıkarmaya başlamaktadır.

Ryn (Eline Powell), kendi türünü kurtarmak ve insan çevresine yardımcı olmak için iyice karmaşık hal alan müttefikleriyle bir anlaşma yapar.

SIREN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/06/siren-2x07-foto3-1551880356.jpg

19-03/06/siren-2x07-foto4.jpg

19-03/06/siren-2x07-foto5.jpg

19-03/06/siren-2x07-foto6.jpg

"Siren" 2. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin