Siren 2. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi bir denizkızı efsanesine dayanan gizem-gerilim dizisi Siren'ın ilkbahar finali bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 8. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Freeform'un gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geride bıraktığımız hafta "Entrapment" isimli bölümle ekranlara geldi. İkinci sezonu 16 bölümden oluşan dizi, bu bölümüyle sezonu yarılayıp ilkbahar finalini gerçekletirecek.

SIREN 2. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öldürülmesinin ardından oğlu Xander ve teknedeki arkadaşları tarafından denize atılan Sean McClure'un bedeninin balıklar ile birlikte yüzeye çıkması sonrasında soruşturma dosyası yeniden açılır ve o gece teknede bulunan herkes göz altına alınır.

Okyanusa girememelerine geçici çözüm olarak bulunan su tankı artık deniz kızları için yetersiz kalmakta ve olumsuz etkiler ortaya çıkarmaya başlamaktadır. Ryn, kendi türünü kurtarmak ve zor durumdaki insan arkadaşlarına yardımcı olmak için beklenmedik bir ittifak gerçekleştirir.

19-03/10/siren-2x08-foto1.jpg

SIREN 2. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun yedinci bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.44 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçtiğimiz haftaya kıyasla biraz yükseliş gösterdi. Ancak ikinci sezonun şimdiye kadar ortaya çıkan reyting ortalaması ilk sezonun altında seyretmeye devam ediyor.

SIREN 2. SEZON 8. BÖLÜM (İLKBAHAR FİNALİ) NE ZAMAN?

Joe Menendez'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm (ilkbahar finali bölümü) "Leverage" 14 Mart 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-03/10/siren-2x08-foto6.jpg

SIREN 2. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Deniz kızları ve insanlar, petrol şirketinin faaliyetlerini engellemek için radikal bir plan yaparak güçlerini birleştirir. Ancak çabalarının yıkıcı bir etkisi vardır.

Belirsiz bir geleceğe bakan Ben (Alex Roe), Maddie (Fola Evans-Akingbola) ve Ryn (Eline Powell) romantik bir veda için bir araya gelirler.

SIREN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/10/siren-2x08-foto3.jpg

19-03/10/siren-2x08-foto5-1552236815.jpg

19-03/10/siren-2x08-foto2.jpg

19-03/10/siren-2x08-foto4.jpg

"Siren" 2. sezon 8. bölüm (İlkbahar finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin