Şişli Plak Festivali'nde birbirinden ünlü isimler sahne alacak!

7-8 Ekim tarihlerinde Feriköy Organik Pazarı'nda düzenlenecek Şişli Plak Festivali'nde neyzen ve besteci Mercan Dede'nin yanı sıra Nükhet Duru ve Hüsnü Arkan sahne alacak. Ayrıca bu yıl 3. kez düzenlenecek festivalde popüler müzik topluluğu Alphaville de konser verecek.

ozan
03 Ekim 2023 - 16:19
Viral

Şişli Belediyesi'nin bu yıl 3. kez düzenlemeyi planladığı Şişli Plak Festivali, 7-8 Ekim tarihlerinde Feriköy Organik Pazarı otopark alanında yapılacak.

Festivalde 1980'li yılların popüler müzik topluluğu olan Alphaville de konser verecek. 1977 yılında kurulan ve "Forever Young" ve "Big in Japan" şarkılarıyla tanınan grup Türkiye'deki müzikseverlerle bir araya gelecek.

23-10/03/alphaville-sisli-plak-festivali-nde.jpg

Neyzen ve besteci Mercan Dede, Nükhet Duru ve Hüsnü Arkan da festival kapsamında sahne alacak isimler arasında yer alıyor.

Plak meraklılarını bir araya getirmeyi amaçlayan Şişli Plak Festivali, konserlerin yanı sıra müzik yapımcılığı ve plaklara ilişkin söyleşiler ve mezatlarla da iki gün boyunca müzik dolu anlar yaşatmayı amaçlıyor.

İzzet Öz, Murat Meriç, Hakan Meriçliler, Nino Varon, Celal Kadri Kınoğlu, Osmantan Erkır'ın söyleşileri festival kapsamında takip edilebilir. Ayrıca iki gün boyunca Kemal Güllü tarafından plak mezatı modere edilecek.

23-10/03/isli-plak.jpg

Plak satışlarının da yapılacağı etkinlik alanının kapı açılışı saat 13.00 olarak belirlendi.

23-10/03/isli-plak-festivali.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin