Sitare Akbaş o efsane ismin akrabası çıktı

Oyuncu Sitare Akbaş'ın akrabası çok ünlü bir müzisyen çıktı. İşte Akbaş'ın, müziğiyle bir döneme damgasını vuran isimle akrabalık bağı...

Berfin Sengil
15 Şubat 2024 - 10:44
Magazin

Şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Sitare Akbaş'ın akrabasının Müslüm Gürses olduğu ortaya çıktı. Gürses'in gerçek adının Müslüm Akbaş olmasından dolayı soyismin aynı olması dikkat çekti.

Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi paylaşan Sitare Akbaş soyadının hikayesini de anlattı. Akasya Durağı dizisindeki Zeyno karakteriyle tanınan Akbaş akrabalık ilişkisinden bahsetti.

Ticaret ile Uğraşıyor

Milliyet'te yer alan habere göre, Sitare Akbaş ticaretle uğraştığını belirtirken, "Ben hiç dinlenemiyorum. Boş durmaktan keyif almıyorum. Bir kafe açmıştım yakın zamanda, şimdi de bir parfüm markası çıkaracağım. Ben böyle mutluyum. Seviyorum ticaret ile uğraşmayı. Baktım kaybettiğimde olduğum yere geri dönüyorum, o yüzden kaybettiğim hiç bir şey yok, deniyorum. Kazanırsam partileriz" dedi.

Müslüm Gürses'in Akrabası

Arabesk müziğin unutulmazlarından olan Müslüm Gürses ile akraba olduklarını söyleyen güzel oyuncu, "Biz Türkmen göçmeniyiz. Bana bunu büyükbabam anlatmıştı. Yıllar önce üç erkek kardeş Ankara Çubuk'a göçüyor. Birisi Urfa'ya, birisi Çorum'a, birisi de Adana'ya dağılıyor. Müslüm Gürses'in büyük dedesi de o kardeşlerden birisiymiş. Bizim ailede saçlarımız çabuk beyazlar, o yüzden soyadımız Akbaş. Müslüm Gürses'in soyadı da Akbaş" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin