resim yok
17 Mart 2011 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Berrin'i Yıldız Çağrı Atiksoy, yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 1.5 ay boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtuldu

 

Genç oyuncunun cildindeki düzelme dizinin son bölümünde dikkat çekti.

 

Sivilcileri yüzünden ne zaman gazetecileri görse yüzünü kapatan Yıldız Çağrı Atiksoy'u pembe maske uygulaması için güzellik merkezine gittiğinde, adının aşk dedikodularına karıştığı dizideki sevgilisi Tolga Güleç de yalnız bırakmıyordu. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin önceki gün ekrana gelen bölümünde Yıldız Çağrı Atiksoy'un yüzünde neredeyse hiç sivilcenin olmaması dizinin tutkunlarını şaşırttı. Dizinin son dönem yayınlanan bölümlerinde sivilceleri nedeniyle Yıldız Çağrı Atiksoy'un yakın plan çekimlerine fazla yer verilmiyordu.

Argan yağına ilgi 
 

Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.


Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas'ta üretilen argan yağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas'ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin