resim yok
17 Mart 2011 - 00:00

Beren Saat, 'Gergedan'ın Son Şiiri' filminde ünlü oyuncu Monica Belluci ile kamera karşısına geçti. Filmde anne-kızı oynayan Belluci ve Saat, sette birbirlerine özel ilgi gösterdi.

İranlı ödüllü yönetmen Bahman Ghobadi'nin 'Gergadanın Son Şiiri' filminin çekimleri İstanbul'da büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. İtalyan oyuncu Monica Belluci, Behrouz Vossoughi, Yılmaz Erdoğan, Caner Cindoruk ve Belçim Bilgin'in rol aldığı filmde Beren Saat de dün kamera karşısına geçti. Saat, önceki gün gerçekleşen çekimlerde yaşlandırılmış görüntüsüyle dikkati çeken Monica Belluci'nin kızını canlandırdı. 10 saat süren çekimler boyunca oyuncular molalarda deniz kenarında sohbet etti. Bahman Ghobadi, Beren Saat'i seçmesinin nedenini, 'Saat'in yüzü başroldeki Behrouz Vossoughi'ye çok benziyor. Beren filmde Monica ve Behrouz'un kızlarını oynuyor' sözleriyle özetlemişti.

İLK KEZ KADRAJDA
İran Devrimi'nden sonra hiçbir film projesinde yer almayan İran'ın en büyük aktörlerinden Behrouz Vossoughi, 'Gergedan'ın Son Şiiri' filminin çekimlerinde ilk kez objektiflere yakalandı.

GERÇEK KIZI DA SETTE
Sarıyer'de bir köy kahvesinde yapılan çekimlerde Monica Belluci, set aralarında bile çok nadir dışarı çıktı. Dünyaca ünlü yıldız sete kızı Leonie'yi de getirdi. Küçük Leonie'yle dadısı ve korumalar ilgilendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin