resim yok
17 Mart 2011 - 00:00

Sinem Kobal, diğer dizi oyuncularına fark attı.

 

Küçük Sırlar”ın oyuncuları Merve Boluğur, Burak Özçivit, Ecem Uzun, Kadir Doğulu, Dilara Öztunç, Mehmetcan Mincinozlu, Gonca Vuslateri, Sinem Kobal, İpek Karapınar ve Birkan Sokullu, bu kez “Grease” yıldızları olarak rol kesiyor.

 

Gossip Girl'in yerli versiyonu olarak lanse edilen dizinin en çok kazanan oyuncusu Sinem Kobal oldu. 15 bin TL ile Sinem Kobal birinci sırayı aldı.

15 bin TL ile Sinem Kobal birinci sırayı aldı. Ayşegül karakterini canlandıran Merve Boluğur 8 bin TL. Hande Yener'in eski sevgilisi Kadir Doğulu'nun 4 bin TL aldığı öğrenildi. Kadir Doğulu'nun dizide bölüm başı 2 bin TL aldığı öne sürülmüştü. 

Dizide "Heves" karakterini canlandıran Dilara Öztunç'un ise bölüm başı 3 bin TL ile en az kazanan oyuncu olduğu öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin