resim yok
17 Mart 2011 - 00:00

Program yaptığı stüdyonun çıkışında silahlı saldırıya uğrayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sağlık durumunun, dünden daha iyi durumda olduğu açıklandı.

 

Tatlıses’in sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Maslak Acıbadem Hastanesi’nin Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, tedavide gelinen noktayı, "Dünden bugüne olumsuz bir gelişme yok. Bu tür operasyonlarda beklenen de budur. Her gün çok hızlı olumlu gelişmeler beklemiyoruz" dedi.

İbrahim Tatlıses’i sadece birinci derece yakınlarının görebildiğini belirten Çuhadaroğlu, sanatçının ailesinin sürekli doktorlarla işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Günlük tedavinin aksamaması için günün belirli saatlerinde sanatçıyı ailesiyle bir araya getirdiklerini ifade eden Çuhadaroğlu, Tatlıses’in ailesiyle iletişim kurabildiğini ifade etti.

Uygulanan tedavi sürecinde ilk hedefin sanatçının hayatta kalmasını sağlamak olduğunu belirten Çuhadaroğlu, "Bugün için bu sağlanmış durumda. Bundan sonra yapılacak şeyde yoğun bakımdan servise alma çalışmaları. Bu, günler alabilir. Onunu için bunları söylemek çok zor. Şu anda geldiğimiz nokta yavaş yavaş ilerlenecek olumlu bir süreçtir. Bu zaman alacağı için her gün çok daha büyük gelişmeler beklemiyoruz. Kafa içi basıncı azaldı. Yoğun bakımda olduğu sürece yaşamsal risk vardı" diye konuştu.

Tatlıses’in doktorları dışındaki isimlerin verdiği bilgilere itibar edilmemesini isteyen Çuhadaroğlu, "Üzülerek sağlığıyla ilgili gerçek olmayan bilgilerin sizlere aktarıldığını görüyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin