Siyah İnci 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde ne olacak?

Star Tv'nin incisi, Siyah İnci 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hazal ve Kenan'ın tutku dolu aşkları bitti mi? Yeni bölümde ne olacak haberimizin detayında...

Berfu Gürle
13 Ekim 2017 - 14:39
Yeni Bölüm

Siyah İnci 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de seyircisi ile buluşan yeni dizi oldukça beğeni topladı. Yönetmenliğini Erol Özlevi, senaristliğini Yekta Torun'un yaptığı Siyah İnci'de yeni bölümde ne olacak?

Başrollerini Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman'ın oluşturduğu dizide usta oyuncu Neriman Uğur, Hüseyin Avnı Danyal, Burak Altay, Yeşim Büber, Mehmet Mehmedof, Melis Sezen ve Çağla Demir eşlik ediyor. 

Siyah İnci 4. Bölüm fragmanı 

Siyah İnci 4. Bölüm Neler olacak

Kenan, Vural'ın Hazal'a yaptıklarını öğrenecek mi? Geçtiğimiz bölüm Hazal, Kenan'ı korumak için ondan ayrılır. Çünkü Vural'ın yapabileceklerinden korkuyordur. Sevdiği adamın zarar görmemesi ve yıkılmaması için yaşanan herşeyi geride bırakıp Kenan'ın mutluluğu için Vural ile evlenmek zorunda olduğuna karar verir. Bu bölümde nikah masasına oturacak olan Hazal sevmediği bir adamla mecburen evlenmek zorundadır. Hazal ile Vural'ın düğünlerini basan Kenan kimi vuracak? Silahın hedefinde ki kim? Tüm soruların cevabı 19 Ekim Perşembe günü Star Tv'de! 

17-10/13/siyah-inci-kenan.png

Siyah İnci Konusu

Ege'de başlayan bir aşk hikayesi... Küçük bir kasabada birbirine aşık 2 gencin sancılı aşk hikayesini konu eden dizi Siyah İnci'de Vural'ın (Berk Hakman) Hazal'ı (Hande Erçel) elde etmeye çalışmasıyla işler değişecektir. Kenan ile Hazal büyük bir aşk yaşarken Vural'ın Hazal'ı görmesiyle her şey değişir. Beraber ölmeye yemin etmiş iki aşık gencin sevgisine ne olacak? Vural'ın Hazal için yapacakları karşısında Kenan aşkına sahip çıkıp peşinden gidecek mi? Aşkın, tutkunun ve dramın iç içe geçtiği serüvende aşıklar kazanacak mı?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin