Siyah İnci reytinglerde ne yaptı?

Yüz Yüze, Ver Elini Aşk, Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşların yer aldığı Perşembe gününde Siyah İnci reytinglerde ne yaptı?

Berfu Gürle
27 Ekim 2017 - 12:22
Gündem

Siyah İnci reytinglerde ne yaptı? Star Tv ekranlarına gelen dizi 26 Ekim tarihinde Total'de 3. sırada yer aldı. Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın aldığı dizi ile ilgili yapılan yorumlar...

Total reyting oranlarında 1. sırada 6.28 ile Kanatsız Kuşlar, 2. sırada 6.01 ile Bizim Hikaye ve 3. Sırada 5.21 ile Siyah İnci yer aldı. Beklentilerin yüksek olduğu başrollerde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun olduğu Yüz Yüze ise 22. sırada yer aldı. Reytingde umduğunu bulamayan Yüz Yüze henüz 2. bölümü yayınlandı. Reytingler böyle devam ederse dizinin final yapma ihtimali bile olabilir. 

Tüm reytingleri görmek için tıklayınız

Dizinin dün akşam yayınlanan 5. Bölümü ile sayısız hayranı yorum yağmuruna tuttu. Dizinin Star Tv'nin efsane dizisi Kara Sevda ve Acı Hayat dizisine benzetilmesi ilerleyen günlerde dizinin reytinglerini etkileyebilir. İzleyicinin Siyah İnci ile yaptığı yorum reytinglerinin düşürecek mi?

Dizinin 5. Bölüm sahnelerine yapılan izleyici yorumları...

17-10/27/siyah-inci-izleyicilerin-yorumu.png

Dizi ile ilgili benzetilme yorumlarının yapılması dizinin gidişatında ne gibi değişiklikleri beraberinde getirecek göreceğiz. Gold filmin yapımını üstlendiği dizinin reytingi oldukça başarılı. Birbirine delice aşık olan Kenan ile Hazal'ın acı ayrılığı ve sonrasında Hazal'ın Vural ile evlenmesi büyük aşıkları ayırmış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin