Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.
Yayınlanan tanıtımda Samet, Sumru’yu takip ettiği sırada kaza yaparken Melek’in Cihan özlemi ve Nuh ile Sevilay’ın aşklarını haykırmaları, yeni bölümde ‘Neler yaşanacak?’ sorusunu akıllara getiriyor. Hikmet’in, Tahsin’e Samet’e karşı ortaklık teklif etmesi yeni bölümde yaşanacak entrikaların habercisi oluyor.
Samet’in böbrek nakli için Bünyamin’e başvurulmasını istemesi ise büyük bir şaşkınlık yaratıyorken, “Bünyamin, benim oğlum!” sözleri tanıtıma damgasını vuruyor. Bu sözleri Nihayet’in de duymasıyla, yeni bölümde suların durulmayacağının sinyalleri veriliyor.
SİYAH KALP’İN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Sevilay’ın da arabada olduğunu gören Hikmet, panikle onları kurtarmak için harekete geçti ve Cihan’a haber verdi. Etraftakilerin de yardımıyla Sevilay ve Melek kurtuldu. Sağlık kontrolü için hastanede olan Sevilay ve Melek’i Cihan ziyaret etti.
Cihan’ın gelişine öfkelenen Nuh sert bir tepki gösterirken Melek de ondan uzak durmasını istediğini söyledi. Esat’ın yerini öğrenen Cihan, onun peşine düştü. Bünyamin ve adamları Esat’ı almaya gitti fakat durum daha da vahimleşti. Esat’ı yakalayan Cihan, onu evden kovmak istedi.
Konakta ortalık iyice karıştı. Cihan’ın Esat’a olan tepkisine sert cevap veren Samet, Esat’ın yanında yer aldı. Samet’in bu davranışıyla Cihan, Kapadokya’dan ayrılma kararı aldı. Gitmeden önce duygularını anlattığı mektubunu Melek’e ulaştırdı. Mektubu okuyan Melek, Cihan’ın gitmesine engel olmak için havaalanına doğru yola çıktı. Cihan, uçağa biniş için işlemlerini yaptırırken Melek de onu durdurmak için nefes nefese her yerde onu aradı.
Siyah Kalp, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!