resim yok
03 Temmuz 2006 - 00:00

ATV, seyircisini yepyeni yapımlarla yaz ekranında da buluşturmaya devam ediyor. Bugün başlayacak olan "Gizli Patron" adlı sitcom, sempatik karakterleri ve komik öyküsüyle pazartesi akşamlarına renk katacak. Ebru Cündübeyoğlu, Hazım Körmükçü, İlker Ayrık, Sezai Aydın ve Demet Tuncer'in rol aldığı dizinin konusu şöyle; Evinde; sözünden dışarı çıkılmayan, gayet otoriter bir adam olan Ayhan, şirketini kaybetme noktasına gelir. Babasının ekonomik durumu çok iyi olan karısı Türkan'ın yardım teklifini "Ben kendime kadın parası yiyor dedirtmem" diyerek reddeder. Türkan iş yerini, Ayhan'dan habersiz satın alır ve başına da müdür olarak Ayhan'ı getirir. Ayhan bundan sonra kendince görünmez bir patrona; karısına hizmet etmek zorunda kalır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin