Sleepy Hollow 4. sezona Robbie Kay de katıldı!

Son dönemde ABC'nin masal dünyası ile gerçek yaşamı harmanlayan fantastik dizisi Once Upon a Time'da karşımıza çıkan Robbie Kay, bir diğer fantastik dizi Sleepy Hollow'a konuk oluyor.

Volkan Küçükel
25 Kasım 2016 - 13:00
Magazin

Once Upon a Time'ın Peter Pan'ı Sleep Hollow'a geliyor!

Son dönemde ABC'nin masal dünyası ile gerçek yaşamı harmanlayan fantastik dizisi Once Upon a Time'da karşımıza çıkan Robbie Kay, bir diğer fantastik dizi Sleepy Hollow'a yinelenen bir rolle konuk oluyor.

Yeni karakterlerle birlikte farklı bir Sleepy Hollow olarak geri dönecek dizinin dördüncü sezonunda Ichabod (Tom Mison) kendisini Washington, D.C.'ye taşınmış bulacak. Burada ulusal güvenlik ajanı Diana (Janina Gavankar) ve küçük bir araştırmacı ekiple birlikte çalışacak.

KARAKTER DETAYLARI

Deadline'ın haberine göre Kay dizide, dünya genelinde 8-12 yaş arası çocukların çok sevdiği yakışıklı bir internet yıldızı Logan MacDonald karakterine hayat verecek. Diana'nın bekar annesi olduğu 10 yaşında zeki bir kız olan Molly de Logan'ın hayranlarından birisi.

KARİYERİ

Genç İngiliz aktör televizyon dünyasında Once Upon a Time dışında NBC'nin Heroes Reborn dizisinde de rol almıştı. Oyuncuyu yakın dönemde No Postage Necessary ve Locating Silver Lake filmlerinin kadrosunda da göreceğiz.

16-11/25/robbie-kay.jpg

YENİ SEZONDA GELENLER-GİDENLER

Daha önceden duyurulduğu üzere Rachel Melvin (Days of Our Lives), Jerry MacKinnon (Empire) ve Jeremy Davies (Lost) üçlüsü Sleepy Hollow'un dördüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler olurlarken; Jessica Camacho, Lance Gross ve Nikki Reed ise diziden ayrılan isimler olmuşlardı.

Henry Parrish karakteriyle diziye renk katan usta aktör John Noble'ın da ilerleyen bölümlerde hikayede tekrar gözükeceğini belirtelim.

YENİ SEZON NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Sleepy Hollow, 06 Ocak Cuma günü yeni sezonun ilk bölümüyle Fox ekranlarında olacak.

Robbie Kay - Once Upon a Time:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin