Call the Midwife 7, 8 ve 9. sezon onaylarını aldı

BBC One'ın popüler draması Call the Midwife 7, 8 ve 9. sezon onaylarını aldı. Dizi, üç sezonluk toplu bir uzatma alırken ayrıca her sezon sonunda klasikleşen yılbaşı özel bölümlerinin aynı şekilde her sezona dahil edildiği de belirtildi.

Helen George ve Charlotte Ritchie gibi simleri oyuncu kadrosunda bulunduran Call the Midwife, bir sonraki Downton Abbey yolunda başarıyla ilerliyor!

ÜÇ SEZON BİRDEN!

Deadline'ın haberine göre BBC One'ın popüler draması 7, 8 ve 9. sezon onaylarını aldı. Dizi, üç sezonluk toplu bir uzatma alırken ayrıca her sezon sonunda klasikleşen yılbaşı özel bölümlerinin aynı şekilde her sezona dahil edildiği de belirtildi.

Onay verilen her üç sezon da 60'ar dakika süreli 8 bölümden oluşacak.

GERÇEK BİR HİKAYE

Yazar Jennifer Worth'un 1950'li yıllarda Londra'nın doğusundaki hemşirelik-ebelik deneyimlerini ve anılarını anlattığı aynı adlı eserinin televizyon uyarlaması olan Call The Midwife, bizleri 1950-60'ların Doğu Londra'sına götürürken, Nonnatus Evi isimli manastırda birlikte yaşayan hemşire-ebe rahibeler ile görevli diğer hemşirelerin yaşadıklarını gözler önüne seriyor.

16-11/25/call-the-midwife-renewed-1480066850.jpg

Neal Street Productions yapımcılığında hazırlanan dizi, 2012'den bu yana ekranlara geldiği İngiltere'de bölüm başına ortalama 10 milyon izleyici tarafından takip ediliyor. Bu durum diziyi ülkenin en popüler dramaları arasına sokmuş durumda.

YENİ SEZON YAKLAŞIYOR

Bu arada dizinin 6. sezonu ise 2017'nin ilk aylarında ekranlara gelmeye başlayacak. Upstairs Downstairs ve Cranford'un senaristi, Call The Midwife'ın baş yazarı Heidi Thomas, Pippa Harris ile birlikte uygulayıcı yapımcı olarak görev yapmaya devam ediyor. Bu yılın yılbaşı özel bölümü ise 25 Aralık'ta BBC One ekranlarında olacak.

Siz de Call the Midwife hayranı mısınız? Dizinin üç sezon için yenilenmesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

'Call the Midwife' 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin