Şok iddia! Aslı Enver Disney'e tazminat ödeyecek mi?

Başarılı oyuncu Aslı Enver, hamileliği nedeniyle Benim Adım Farah dizisinden ayrılmıştı. Bu haberin ardından ise Aslı Enver'in anlaşmayı iptal ettiği için Disney'e yüklü miktarda tazminat ödeyeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Peki Aslı Enver ve Disney arasında neler oluyor? Olayın doğrusu ne?

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla sevgilisi Berkin Gökbudak'la nikah masasına oturan Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor!

Ünlü oyuncunun evlilik haberlerinden önce yakında Fox'ta ekrana gelmesi planlanan Benim Adım Farah dizisinde başrol olacağı öğrenilmişti. Ancak kısa süre önce evlenen ve hamile olduğu iddiaları gündeme gelen Aslı Enver, projeden de ayrılmak zorunda kalmıştı.

150 BİN DOLAR TAZMİNAT İDDİASI!

Aslı Enver’in ayrılığının ardından ortaya bir de tazminat iddiası atıldı. Güzel oyuncunun projeden ayrıldığı için 150 bin dolar tazminat ödeyeceği öne sürüldü. Ancak bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Aslı Enver’in marka yüzü olduğu Disney Plus’ın bu süreçte oyuncuya tam destek verdiği ve doğum sonrası kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman Mehmet Günsür’le başrolünü paylaştığı “Arayış” dizisinin 2 sezonunu çekecekleri öğrenildi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin