Somer Şef'ten ünlü çifte büyük jest!

Oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta Umut Evirgen ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 90 kişilik bir organizasyon düzenleyecek çifte, MasterChef jüri üyesi ünlü şef Somer Sivrioğlu'ndan büyük bir sürpriz geldi. Somer Şef, çiftin düğünü için özel bir yemek listesi hazırlayacak.

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 12:39
Magazin

Güzel oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen çiftinin düğün detayları belli olmaya başladı. 2 Aralık Cumartesi günü nikah masasına oturacak çiftin düğününde yemekler ünlü şef Somer Sivrioğlu imzası taşıyacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 90 kişilik düğün sonrası Umut Evirgen'in mekanında bir parti yapılacak. Gelinlik ve yüzüğü Paris'ten alan çiftin düğün yemekleri ise ünlü şefe ait olacak. Somer Sivrioğlu, ortağı olan Umut Evirgen'in düğününde özel bir menü hazırlayacak.

Düğün Detaylarında Sade Dokunuşlar

Çiftin nikah şahitlerinin kim olacağı henüz belli olmazken davetli listesinin hazır olduğu ve Boz-Evirgen çiftinin sade bir davetiye hazırlattıkları ifade ediliyor.

Alina Boz Setlere Dönecek mi?

Yarım bıraktığı üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan Alina Boz'un seveceği bir dizi ya da filmde oynamayı çok istediği, Umut Evirgen'in de müstakbel eşini desteklediği söylenenler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin