Kainat güzeli Anntonia Porsild, Bozdağ Film Platoları'nda!

Danimarkalı-Taylandlı model ve güzellik kraliçesi Anntonia Porsild, İstanbul’a gelerek Bozdağ Film Platoları’nı ziyaret etti.

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 12:08
Gündem

Miss Supranational 2019 ve Miss Universe Thailand 2023 seçilen Danimarkalı-Taylandlı model ve güzellik kraliçesi Anntonia Porsild, İstanbul’a gelerek Bozdağ Film Platoları’nı ziyaret etti.

Platodaki etkinliklere katılan Porsild, geleneksel Türk kıyafetlerini giyerek fotoğraf çektirirken aynı zamanda Türk yemeklerinin tadına baktı.

'Burada Olmak Heyecan Verici'

Bugüne kadar gittiği ülkeler arasında tarih ve kültürün bu denli yoğun olduğu bir yer olmadığını söyleyen Porsild, "Türkiye’nin bugünkü konuma nasıl geldiğini yaşayarak deneyimlemek çok muaazzam. Burada olmak heyecan verici" diyerek Bozdağ Film Platoları’ndan çok etkilendiğini söyledi.

Kainat güzeli, Türkiye’ye daha önce hiç gelmemiş olanların mutlaka gelmesi ve Bozdağ Film Platoları’nı görmesi gerektiğini ifade etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin