Uğur Yücel'in 'Neyzen'i yeni sezonda da seyirciyle buluşacak

Usta oyuncu Uğur Yücel'in performansıyla seyirciyle buluşan 'Neyzen', kış sezonunu İstanbul ve Ankara'daki sahneleriyle açıyor.

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 11:59
Viral

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Uğur Yücel’in olağanüstü oyunculuğu ile seyircileri büyülediği tek kişilik oyunu ‘Neyzen’ kış sezonuna başlıyor. Uğur Yücel’i yıllar sonra tiyatro sahnesine döndüren ve sahnelenmeye başladığı günden bu yana kapalı gişe devam eden ‘Neyzen’, 29 Kasım’da İstanbul’da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 9 Aralık’ta ise Ankara MEB Şura Salonu'nda seyirciyle buluşacak.

Yılın son oyunuyla da 19 Aralık’ta Maximum Uniq Box’ta ssahnelecek 'Neyzen', 18 Ocak’ta da yeni yılın ilk perdesini İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde açacak.

Uğraş Güneş’in yazdığı, Can Yücel’in yönettiği ve Uğur Yücel’in sahnede devleştiği oyun Neyzen Tevfik’in hayat hikayesini, dünyasını, dostlarını; anekdotlar, hicivler ve şiirler ile anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin