Şükrü Özyıldız aşkını havalandırdı!

Oyuncu Şükrü Özyıldız, sevgilisi Sibil Çetinkaya ile Sri Lanka'da tatilde. İkilinin gökyüzünde havalandığı anlar ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Şükrü Özyıldız ile Sibil Çetinkaya ikilisinin eğlenceli anları...

Berfin Sengil
28 Kasım 2023 - 11:47
Magazin

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşk yaşamaya başlayan Şükrü Özyıldız Hint Okyanusu’ndaki Sri Lanka’da romantik anlar yaşamaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Çetinkaya-Özyıldız çiftine beğeni yağıyor.

Tatil paylaşımlarının ardı arkası kesilmeyen Şükrü Özyıldız önceki gün helikopterde kaptanlık yapıp Sibil Çetinkaya ile keyifli bir gökyüzü yolculuğuna imza attı.

Eylül ayında bir proje için İspanya'ya giden çift, ekim ayının ilk hafta sonunu da Fethiye'de geçirirken, birlikte yamaç paraşütü yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin