resim yok
17 Ocak 2012 - 00:00

Yalan Dünya”nın ilk bölümüne Orçun karakteri damgasını vurdu. Altın Portakallı oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ın canlandırdığı bu depresif ergen, ekran fenomeni olacağının sinyallerini verdi.
“Avrupa Yakası”nın yaratıcısı Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni dizisi “Yalan Dünya”, geçtiğimiz cuma akşamı Kanal D’de yayınlanmaya başladı. Dev oyuncu kadrosu, güçlü senaryosu ve esprili diyaloglarıyla ekranda kahkaha fırtınası estiren ilk bölümün yıldızı, Bartu Küçükçağlayan’dı.
       
TEK DERDİ KEYİF YAPMAK       

Genç oyuncunun canlandırdığı Orçun karakteri, tuhaf, gizemli ve karanlık tavırlarıyla ekran başındakileri gülme krizine soktu. Çalışmayı ve okumayı hiç sevmeyen, tek derdi evde oturup keyif yapmak olan Orçun, sosyal paylaşım sitelerinde de en çok konuşulan konu oldu. Daha ilk bölümden, Orçun’un ekran fenomeni olacağı konuşulmaya başlandı.

GANİ ROLÜYLE ÇIKIŞ YAPTI

Yalan Dünya”daki performansıyla günlerdir adından söz ettiren Bartu Küçükçağlayan’ın yıldızı “Binbir Gece” dizisiyle parladı. Başrolünde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in oynadığı dizide ‘Gani’ karakterini canlandıran genç oyuncu, daha önce de “Çapkın” ve “Haziran Gecesi” dizileriyle rol almıştı.

ÇOĞUNLUK FİLMİ İLE ALTIN PORTAKAL ALDI

Eskişehir’de doğup büyüyen, 2001’de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazanınca İstanbul’a yerleşen Bartu Küçükçağlayan, genç yaşına rağmen birçok ödül sahibi. Rol aldığı tiyatro oyunlarıyla çeşitli ödüller kazanan Küçükçağlayan’ın Altın Portakal’ı da var. Genç oyuncu, Seren Yüce’nin yönettiği, 2010 yapımı “Çoğunluk” filmindeki Mertkan rolüyle 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Bu rol, Küçükçağlayan’a yurtdışında da ödüller getirdi.

Öykü’yle birlikte

Bartu Küçükçağlayan, kısa süre önce “Kuzey Güney”in Cemre’si Öykü Karayel’le aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. İki genç oyuncu, “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı tiyatro oyununda birlikte rol alıyor.

Bu sahne ses getirdi

Bartu Küçükçağlayan’a Altın Portakal kazandıran “Çoğunluk” filminin en ses getiren sahnesi, genç oyuncunun Esme Madra’yla oynadığı sevişme sahnesiydi.

Canavar Banavar

Müzikle de ilgilenen Bartu Küçükçağlayan, Büyük Ev Ablukada isimli grubun solisti. Genç oyuncunun gruptaki takma ismi ‘Canavar Banavar’.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin