Son Yaz final mi yapıyor?

Son Yaz dizisi ekranlara veda mı ediyor?

Merve Mutlu
01 Mart 2021 - 19:25
Gündem

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Şebnem Dönmez gibi ünlü oyuncuları buluşturan O3 Medya imzalı Fox dizisi Son Yaz hakkında final iddiaları ortaya atıldı. Son Yaz ekranlara veda mı ediyor?

21-03/01/son-yaz.jpg

Başarılı isimleri bir araya getirdiği oyuncu kadrosu ile İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişmesi ve Savcı Selim'in; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalmasıyla bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün'ün hikayesinin anlatıldığı dizinin final yaparak yerine Savaşçı dizisinin ekranlara döneceği iddiası Birsen Altuntaş tarafından yalanlandı. 

Son Yaz final mi yapıyor?

21-03/01/son-yaz-final.jpg

Yurtdışı satışları da başlayan dizinin reytingleri düşmez ve böyle devam ederse 22. bölümde sezon finali yapması planlanıyor ancak final yapması şu an için düşünülmüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin