Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti!

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri olan Caner Çalışır vefat etti.

Merve Mutlu
10 Haziran 2020 - 11:27
Magazin

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden biri olan ve ünlüler camiasında da yakın arkadaşlıkları ile bilinen DJ Caner Çalışır, bir süredir çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Sevilen isim geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti...

20-06/10/caner-calisir.jpg

DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, son olarak FOX TV’de yayınlanan Benimle Söyle programında jürilik yapmış bir fenomendi. Ünlüler dünyasından birçok ismin yakından tanıdığı Çalışır'ın ani vefatının ardından şarkıcı İrem Derici: "Daha 1 hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" sözleri ile veda etti.  

20-06/10/irem-derici.jpg

Diğer bir sosyal medya fenomeni Hakan Kakız da Caner Çalışır ile fotoğrafını paylaşarak: "Elim ayağım titriyor. Ne yapacağım ne diyeceğimi hiçbir şey konuşamıyorum. Caner'i kaybettik. Çocukluk anılarım gitti. Aramayın konuşamıyorum." dedi.

20-06/10/hakan-kakiz.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin