Serenay Sarıkaya'dan Netflix projesi mi geliyor?

Ekranların sevilen ismi Serenay Sarıkaya'dan yeni dizi mi geliyor?

Merve Mutlu
10 Haziran 2020 - 10:43
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca: Peri Masalı, Paramparça Aşklar, Limon Ağacı, Lale Devri, Adanalı, Medcezir, Fi ve Çi dizilerinde rol alan ve son dönemde baş karakter olarak kadrosunda yer aldığı Alice Müzikali ile adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'dan bir süredir yeni dizi müjdesi bekleniyor. 

20-06/10/serenay-sarikaya-1591777140.jpg

Son günlerde işinden çok ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliği nedeniyle gündeme gelen ve kamera karşısına geçmekten de çekinmeyen Sarıkaya'nın, "Acıların kadını" olarak bilinen ünlü şarkıcı Bergen'in hayatının anlatılacağı bir film projesi ile kamera karşısına geçmesi bekleniyordu ancak dünyayı sarsan covid 19 salgını nedeniyle proje ileri bir tarihe ertelendi. Projesinin rafa kalkması ile yeni görüşmeler yapan ve birçok projeden teklif alan Sarıkaya'nın bir dizi ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor. 

tv100'ün haberine göre: Karga Seven Pictures'ın Netflix için hazırladığı "Pera Palas'ta Gece Yarısı" kitabından uyarlanacak dizi için de Sarıkaya'ya teklif gittiği öğrenilirken; dizinin, merkezinde bir kadın olan 8 bölümlük bir proje olacağı ve Emre Şahin'in yöneteceği iddiaları gündeme geldi. Osmanlı'nın Cumhuriyet'e geçişini konu alan dizinin senaryosunu Elif Usman yazarken, Sarıkaya'nın projeyi kabul edip etmeyeceği ise henüz kesinleşmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin