Survivor 2020'de bu hafta kim elendi? 9 Haziran 2020 Survivor gecesinde neler yaşandı?

Ekranların sevilen programı Survivor'da bu hafta kim elendi?

Merve Mutlu
10 Haziran 2020 - 09:44
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve projesi yürütülen, tv8 ekranlarının da televizyonların da en çok izlenen yarışma programlarından biri olmayı başaran Survivor 2020'nin bu haftaki bölümünde yine eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2020'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı haberimizde..

20-06/10/survivor-2020de-eleme.JPG

9 Haziran Salı akşamı ekranlara gelen 102. bölümde kim elendi sorusu bölümü kaçıran izleyicilerin ortak sorusu oldu. İletişim oyununun da oynandığı gecede, konseyde toplanan kırmızı ve mavi takımdan belirlenen bir isim elenerek ada hayatına veda etmiş oldu.

Mavi takımda oyun sırasında Nisa, Yasin ve Cemal arasında gerilim yaşanırken, SMS sıralamasında en çok oyu alan Barış eleme potasından düştü. Rekabetin kıyasıya arttığı Survivor 2020'de Yunus Emre, Berkan, Yasin ve Evrim eleme potasına girdi. Cemal Can da SMS oylamasında aldığı oylarla eleme potasından kurtulurken kırmızı takımda en çok oyu alan diğer isim de Sercan oldu. 

20-06/10/yunus-emre.jpg

Mavi takımda SMS birincisi olan Cemal Can, Yasin'i; SMS ikincisi olan Nisa ise Evrim'i eleme adayı olarak gösterdi. Yapılan oylama sonucunda da Survivor'dan elenen isim bu hafta Yunus Emre oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin