Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti!

Sevilen oyuncu Ayşegül Atik'ten kötü haber geldi..

Merve Mutlu
09 Haziran 2020 - 11:07
Magazin

Oyunculuk kariyeri boyunca: Tatlı Çarşamba, Alıştık Artık, En Son Babalar Duyar, Hayırdır İnşallah, Kısmetim Otel ve Şen Yuva gibi dizi projelerinde yer alan sevilen oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti. 

20-06/09/aysegul-atik.jpg

72 yaşındaki tiyatro sanatçısı Ayşegül Atik bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Birbirinden başarılı projelerde yer alan oyuncu maalesef hayatını kaybetti. Ölüm haberi ile de sanat dünyasını yasa boğdu.. 

Ayşegül Atik kimdir?

20-06/09/aysegul-atik-kimdir-1591690474.jpg

1948 yılında dünyaya gelen usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayşegül Atik Ankara doğumludur. Gerçek ismi Mürşide Ersoy olan Ayşegül Atik, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Özellikle komedi dizilerinde canlandırdığı anaç karakterlerle hafızalara kazınan oyuncu ardında birbirinden başarılı işler bıraktı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin