Zalim İstanbul 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Haziran 2020 - 10:28
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey gibi sevilen isimleri bir araya getiren Zalim İstanbul dizisi, kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin 38. bölümünde neler olacak?

20-06/09/zalim-istanbul.png

Çocukken geçirdiği bir kaza nedeniyle fiziksel bir engel yaşayan canı kadar sevdiği yeğeni Nedim için memleketinden ona bakabilecek bir gelin arayan Agah beyin karşısına Seher ve ailesinin çıkması ile başlayan sırlarla ve entrikalarla dolu Zalim İstanbul dizisi izleyiciler tarafından ilgiyle izleniyor.

Pandemi nedeniyle setlerine ara verilen dizi yeniden sete çıkarken, dizinin Agah Bey'i Fikret Kuşkan sağlık sorunları ve yaşanan salgın nedeniyle diziden ayrılmak istediğini açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Ölüm sahnesi yazılan karakter dizide bir hikayeyi kapatmış oldu. 

Zalim İstanbul 38. bölümde neler olacak?

20-06/09/zalim-istanbul-yeni-bolum.png

Dizinin yeni bölümünde: Agah Bey tüm gerçekleri öğreniyor ve yaşadıklarını kaldıramayarak kalp krizi geçiriyor ve hayatını kaybediyor. Herkesi gözyaşlarına boğan bu ölümün ardından Cenk annesi ile yüzleşiyor. Fırsattan istifade köşke dönen Ceren, Şeniz'in huzurunu kaçırmaya karar veriyor. Cenk ise çocuğuna sahip çıkmaya karar veriyor. 

Zalim İstanbul 38. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin