Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak?

Sevilen yarışma programı ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
09 Haziran 2020 - 09:41
Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan ve ekranların en çekişmeli en eğlenceli yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin, covid 19 salgını nedeniyle ekran macerasına ara vermişti. Jüri üyeleri de değişen program ekranlara geri dönüyor.

20-06/09/kuaforum-sensin.jpg

Birbirinden başarılı kuaförlerin ve makyaj uzmanlarının en başarılı işlemleri uygulamak için kıyasıya rekabet ettiği ve sevilen isim Gözde Kansu'nun sunumu ile yayınlanan Kuaförüm Sensin programı Show TV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Sevilen jüri üyelerini bir araya getiren programın yeni bölümlerine damga vuracak olan isimler; müzik dünyasının Diva'sı olarak görülen Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç oluyor. 

Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? 

20-06/09/kuaforum-sensin-juri.png

Yeni jüri kadrosu ile çok konuşulacak ve eğlenceli dakikalar yaşatacak olan program, 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren Show TV ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin